Welkom op onze website

info@klussenbedrijfvaneldik.nl

Kunststof kozijnen

De tijd van saaie witte strakke kozijnen is voorbij. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot kleuren en profielen.

Sanitair

Wij zijn gespecialiseerd in het tegelwerk van muren en vloeren, aansluiting van water, licht en elektra, monteren van douchepanelen/cabine, baden, wastafels, toiletpot, systeem- of gipsplafond, keukens plaatsen of renoveren.

Dakkapellen

Met een dakkapel wint u niet alleen een schat aan ruimte in huis, maar haalt u ook nog eens meer daglicht naar binnen, wat zorgt voor een nog ruimtelijker effect. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft o.a. kleuren en kozijnprofielen. Als u overweegt een dakkapel te laten plaatsen, laat u zich dan eerst adviseren door

Klussenbedrijf van Eldik VOF.

Kunststof schuifpuien

TOPLINE hefschuifdeuren zijn gemaakt uit verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Vooral bij grote bouwelementen zijn materiaal eigenschappen en constructie van groot belang ten aanzien van kwaliteit en functie. Extra staalversterkingen, hoge isolatie en stabiele dikwandige meerkamerprofielen kenmerken TOPLINE en bieden optimale garantie. Fraai vormgegeven en zeer gebruiksvriendelijk in diverse oplossingen en kleuren. De hefschuifdeuren sluiten naadloos aan in vorm en kleur op de kunststof kozijnprofielen van TOPLINE NL.

Afdak tussen woning en schuur

Renovatie

De bank in een natuurlijke omgeving is duidelijk toe aan een renovatie, enig probleem is dat er volgens geen stroom en water aanwezig is in de weide omgeving.

De oplossing is dan het gebruik van een aggregaat.


De klant zocht een oplossing voor een afdak voor zijn motor om droog te stallen en toch makkelijk toegankelijk.

Een loze ruimte tussen de woning en schuur, deze hebben wij volledig benut door hier een afdak boven te plaatsen.

Kozijnen info: Sanitair info: Dakkapel info: Puien info: Afdak info:

Kunststof kozijnen & rolluiken

Renovatie: