Welkom op onze website

info@klussenbedrijfvaneldik.nl

De tijd van saaie witte strakke kozijnen is voorbij. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot kleuren en profielen. Met VEKA kozijnprofielen heeft u de keuze uit een breed pallet genuanceerde tinten, van uitgesproken eigentijds naar traditioneel en van uni tot houtdesign. De kleuren zijn onafhankelijk van elkaar voor binnen en buiten toepasbaar. Profielen met houtnerfstructuur zijn nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Mede dankzij de stalen versterking in de profielconstructie wordt daarnaast de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

KUNSTSTOF KOZIJNEN


WAAROM?


VENTILATIE

Ventilatie is essentieel voor een goed en gezond binnenklimaat. Het draaikiep raam draait naar binnen open, maar kan ook op de 'kiepstand' worden gezet. Heeft u liever een vast raam zonder draaikiep systeem dan biedt een ingebouwd rooster een goede uitkomst.

Isolatie

Profielen

Veka

Isolerend glas levert, omdat u minder hoeft te stoken, zoveel energiebesparing op dat u bijna altijd de extra aanschafkosten weer terug verdient. Isolerend glas geeft daarnaast meer wooncomfort en is minder inbraakgevoelig. Het vervangen van enkel glas door dubbel glas loont dus de moeite. Het gunstigst is HR++ glas. HR betekent Hoog Rendement en wil zeggen dat het veel meer energie bespaart dan 'gewoon' dubbel glas. Hoe meer plusjes, hoe beter het glas isoleert en hoe meer comfort het in huis het biedt.

TOPLINE NL kunststof kozijnprofielen van VEKA worden op grote schaal toegepast, in de meest uiteenlopende bouwstijlen. Geen wonder. Want TOPLINE NL profielen bieden niet alleen ongekend veel praktische voordelen, ze zien er ook nog eens oogstrelend uit. Dankzij deze unieke synthese van functionaliteit en schoonheid is TOPLINE NL terecht een toonaangevend vertrouwd merk in de bouw.

Als u meer wilt weten van VEKA profielen, dan verwijzen wij u graag naar de website van VEKA Nederland: www.vekaag.nl