Welkom op onze website

info@klussenbedrijfvaneldik.nl

Met een dakkapel wint u niet alleen een schat aan ruimte in huis, maar haalt u ook nog eens meer daglicht naar binnen, wat zorgt voor een nog ruimtelijker effect. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft o.a. kleuren en kozijnprofielen. Als u overweegt een dakkapel te laten plaatsen, laat u zich dan eerst adviseren door Klussenbedrijf van Eldik VOF.

Het kozijn kan worden uitgevoerd in kunststof, aluminium of hout.  Het kozijn wordt gemonteerd in een stelkozijn, dat aan de buitenzijde bekleed is met trespa of Keralit.

Een vlakke plaat op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met houtvezels. Vervaardigd onder hoge druk en voorzien van een geïntegreerd decoratief oppervlak.


Trespa is extreem weerbestendig en kleurvast. Dit betekent dat de kleuren meer dan tien jaar nagenoeg onveranderd blijven. Op het gesloten niet poreuze oppervlak vindt aanhechting van vuil nauwelijks plaats.

Keralit® is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit® gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum.  


De samenstelling staat garant voor uitstekende eigenschappen zoals kleurechtheid, zeer geringe uitzetting, ongevoeligheid voor kromtrekking onder invloed van zon, vocht of warmte. Keralit® is rottingsvrij en onderhoudsvrij. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu!

RUIMTE & LICHT

KOZIJN

TRESPA

KERALIT